Norges nyeste stillingsmarked!

Det stilles store krav til en moderne arbeidsgiver. – I tillegg til at alt skal være på stell er arbeidsmiljø, kollegaer, bærekraft, oppgaver og utvikling viktige forhold.


Dine beste kandidater søker ikke før de «vet» jobben er det riktige for dem. – Derfor utvikler vi et stillingsmarked med sterke muligheter for arbeidsgivere å presentere sitt forma, sine ansatte, produkter og fordeler gjennom artikler, podcast, video, radio, sosiale medier og dialog.


Gjennom 2022 vil Appelsin Media med partnere Synaps Enterprise, Discover Sportes Media og Synaps Rubicon presentere en moderne måte å tiltrekke seg søkere til stillinger på tvers av bransjer og ansettelsestyper.
Din stillingsannonse og bedrift presenteres overfor søkere basert på geolokalisering, interessekart og relevans samtidig som din posisjon forsterkes i sosiale medier og søk.
Vi har som målsetning å hjelpe deg med å finne de riktige menneskene til de riktige jobbene, det gjør vi gjennom et sett med virkemidler som alle er tilgjengelige for deg gjennom F7jobb.no
Langt fra de fleste er aktivt ute og søker etter stillinger, derfor er det viktig å nå ut utenfor selve stillingsannonsene, og samtidig bygge positive verdier og kjennskap til din bedrift.

Vi har mediekanaler i Norge som over 3 millioner besøk pr måned hvor Sporten.com er den største.
Vi har søkemotoroptimaliserte annonser som du kan linke opp med «content marketing» artikler (innholdsmarkedsføring), egen publiserings plattform på F7start.no hvor ditt firma kan vise seg fram fra sin beste vinkel og en hel haug av følgere i sosiale medier.
Vi har en dedikert og profesjonell gruppe med utviklere, designere og innholdsprodusenter som også kan hjelpe deg med egne sider og tilstedeværelse i sosiale medier og søk.
Stillingskarusell definert ut ifra målgruppe: Sport, Underholdning, Bransje (media, tek og tele) Helse og livet i byen. #Se egen og oppdatert liste under
«Run By Site» annonser for aktuelle jobb.

Nyheter