Overview

Sporten.com har eksistert i 24 år og de siste syv årene eid av Discover Sports Media som har hovedkontor i Polen.  Pr i dag er vi fire personer i Norge som leverer sport til et stadig økendeantall fornøyde lesere.

Vårt univers utvider seg hele tiden og nå er vi ute etter deg som trenger en ekstrajobb ved siden av studier eller annet arbeid.

Fleksible og spennende jobber med utviklings muligheter hvor du jobber fra hvor du enn skulle befinne deg og når du skulle ønske.

Vi har ikke satt noen søknadsfrist da vi ansetter når vi føler vi har en perfekt match. Vi ønsker å hente inn mellom 3 og 4 personer pr måned. – Når vi utvider og ansetter på fulltid vil vi alltid først tilby det til de som allerede jobber deltid hos oss.

Skribenter/reportere – Jobbe mellom 8 og 12 timer pr uke

Vi har i vår familie 12 nettsteder i Norge hvor Sporten.com er den desidert største. – De fleste sidene handler om sport: Engelske Klubber, Tyskfotball, Spanskfotball, Radiosporten som lanseres i mars, Svensk Fotball, Dansk Fotbal. Vi har også sider på svensk, dansk, tysk, engelsk og polsk. – Så er du flerspråklig er det absolutt ingen ulempe.

Sport er ikke det eneste, Popidol tar seg av alt av underholdning, F7 alle temaer og målgrupper (skal bli vårt nye moderskip) Helsesjefen (rimelig opplagt hva det dreier seg om), F7City livet i byen og Radio Tango som lanseres i september og Radiosporten som vi lanserer en måned senere.

Timelønn 175 kroner.

Ta kontakt med Michael Breines Oredam på mail Michael@f7.no